BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta

Hiter pregled

V mogočnem časovnem preobratu, v katerem živimo, Božji Duh resnice izliva vse obilje njegove resnice v ta svet. Zdaj je duh resnice, Kristus, uresničil, kar je kot Jezus iz Nazareta napovedal: »Ko pa bo prišel duh resnice, vas bo popeljal v vso resnico.«

Redna Cena: 34,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Izdala: Gabriele – Založba Beseda
Format: 17 × 22,5 cm
Obseg: 888 strani
Vezava: trda

Prišel je po preroški besedi, po Gabriele, njegovi prerokinji, učiteljici in poslanki. Vsa resnica, kolikor jo je možno obrazložiti s tridimenzionalnimi besedami, je absolutni zakon Boga. Po Božji prerokinji je Kristus leta 1991 razodel Absolutni zakon, ki je zapisan v tej knjigi.

Nauki iz Absolutnega zakona nas spomnijo, kdo v resnici smo. Dajo nam slutiti našo pravo Bit, ki se glasi: V vsakem od nas je v globini duše absolutno, samostojno in nesebično bitje. Absolutni zakon je izvor naše prave Biti in naš cilj kot človeka in duše.

Ta knjiga je mogočen duhovni učbenik. Vsebuje velike kozmične nauke, najvišja razodetja Kristusa Boga, ki nam pokažejo pot k naši duhovno-božanski dediščini, v večni zakon ljubezni do Boga in bližnjega.

Drugi del knjige je iz naukov in dodanih razlag Gabriele. To so razlage, kako lahko ljudje te nauke uporabimo v vsakdanjiku. Vsebina knjiga prime za roko vsakogar, ki bi se rad dal voditi Duhu Resnice.

Ta knjiga lahko še mnogim iščočim pokaže pot v globino duše – v kraljestvo notranjosti, ki je naša resnična domovina.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Avtor: Alberto Villoldo Založba: TELEdisk Obseg: 232 strani Format: B5 Vezava: mehka Prvi uvid uči vas kako se osloboditi emocionalnih rana iz svoje prošlosti, na isti način kao što zmija odbacuje kožu: sve odjednom. Poučava činjenici da vi niste svoja p
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje