BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Ven iz uma

Hiter pregled

Da bi prišli k pameti, kot je pogosto dejal avtor knjige Alan Watts, magister teologije, je včasih treba iti ven iz uma. Knjiga vsebuje najpomembnejše izvlečke njegovih vrhunskih predavanj in tako zajema samo bistvo tega legendarnega misleca in genialnega učitelja v akciji. V knjigi se lahko poglobite v šest njegovih naukov o preseganju meja racionalnega uma, razširjanju zavesti in občutenju hvaležnosti za »veliko igro«, ki se odvija povsod okoli nas.


Knjiga ponuja odgovore generacijam duhovnih iskalcev in je glas vseh, ki iščejo razumevanje svoje identitete in vloge v svetu.


Tiste, ki Wattsa še ne poznajo, ta knjiga vabi, da se poglobijo v njegove najljubše poti iz pasti konvencionalnega zavedanja: odkrijte umetnost »nadzorovane nesreče« – kaj se zgodi, ko svoje življenje nehate jemati tako resno in začnete v njem uživati popolnoma iskreno. Sprejmite kaos, da odkrijete svoj najgloblji namen. Kako začnemo verjeti »mitu o sebi« – da smo v kožo zaprti ego, ločeni od sveta okoli nas – in kako preseči to iluzijo? Poiščite čudež, ki se zgodi, ko življenje nehamo jemati tako resno. Do tega vam bo pomagala ta knjiga.

Podrobnosti

Avtor: Alan Watts

Prevedla: Dominika Koder

Založba: Zavod Gaia Planet

Obseg: 190 strani

Format: 13 × 21 cm

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje