BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zapper za hrano (Zappicator)

Hiter pregled

Zapper za hrano ali Food Zappicator je naprava, ki lahko iz hrane očisti parazite in plesni. Zappicator uporablja elektromagnetno polje za poškodovanje celičnih membran patogenih organizmov (bakterij, virusov in parazitov), s čemer jih uničuje. Narejen je po priporočilih dr. Clark in je namenjen za uporabo z VariZapper 2.0 ali VariGamma 2.0 napravama, ki imata vgrajen namenski program za njegovo uporabo.


Dr. Clark je s sinhrometrom ugotovila, da lahko Zappicator nevtralizira številne toksine. Navaja, da je z njim mogoče uničiti PCB, azbest in benzen, pa tudi celo vrsto strupenih molekul. Pri tem pa ne uniči večine vitaminov in opazno ne spremeni hrane.


Zapper za hrano lahko uniči:


• jajčeca parazitov


• bakterije in viruse


• prione, ki jih najdemo v mlečnih izdelkih in mesu


• floridzin – kemikalijo, ki uničuje hipofizo


• klorogensko kislino – kemikalijo, ki uničuje hipotalamus


• fenol – kemikalijo, ki uničuje priželjc


• apiol – še eno kemikalijo, ki uničuje timus


• D-fenilalanin – kemikalijo, povezana z malignim melanomom


• D-manitol – nenormalno molekulo sladkorja, ki maši pljuča in kanale


• galno kislino, ki je sprožilec virusa SV40


Zappicator lahko energizira in vitalizira: hrano, vodo, kozmetiko, zdravila, prehranske dodatke itd. Možno ga je uporabljati za živila, pakirana v katerikoli material (razen kovine). Priporočljivo ga je uporabljati za živila, če niste prepričani o prisotnosti patogenov (ribe, meso, mlečni izdelki ...).

Podrobnosti

Poleg tega Zapper za hrano vzpostavi severno polarnost živilom, kar pomeni, da jih naredil bolj sveža. Sveže nabrana zelenjava in sadje imata severno polarnost, ki pa se z dnevi spremeni v južno. Herbicidom in pesticidom izpostavljena sadje in zelenjava pa imata južno polarnost tudi, ko sta sveža. Tudi voda ima severno polarnost, ko teče v naravi, zapakirana pa južno. Glede na raziskave dr. Clark je severna polarnost tista, ki je za človeški organizem najbolj primerna.

Zappicator lahko nevtralizira toksine v hrani, zato postane manj alergena. Prav tako zmanjša aktivnost benzena, umetnih barvil in fenolov v hrani, zmanjša njihovo absorpcijo (oksidira benzen in ga pretvori v fenol); uničuje floridzin, klorogensko in galno kislino (snovi, naravno prisotne v rastlinah, za katere je dr. Clark ugotovila, da so zagotovo škodljive za nekatere skupine bolnikov), spremeni strukturo PCB-jev v manj škodljivo ter spremeni nenaravne D-aminokisline, kot sta D-fenilalanin in D-cistein, v naravne L-aminokisline.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje