BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE 01 431 20 25 ali 051 307 777
V vaši košarici nimate nobenih elementov.
Avtor: Neal D. Barnard, dr. med.
Založba: Planet
Format: 15 × 23 cm
Obseg: 270 strani
Vezava: broširano
Avtor siru med drugim pripisuje preveč koncentrirane kalorije, preveč skoncentrirane beljakovine, še posebej kazein, koncentrirani holesterol in nasičene maščobe ter preveč soli. In ta kombinacija sproža težave z dihanjem, migrene, artritis, težave s kožo, povečuje tveganje za srčnožilne bolezni in Alzheimerjevo bolezen ter zvišan krvni tlak.
Avtor imenuje sir, tudi zaradi hormonov in opiatov, ki jih je moč najti v njem, vrhunec predelane packarije. Meni, da je bolj predelano živilo težko najti in da je zasvojenost z njim poguba za zdravje.
Članki | Ne |
---|---|
Proizvajalec | Ne |