BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Zdravje iz stopal (e-knjiga)

Hiter pregled

Priročnik za refleksoterapijo vas nauči skozi stopala pregledati celotno telo in zaznati morebitne čustvene težave in slabo počutje. Prek masaže stopal, se telo ves čas čisti in obnavlja. Priložena sta plakata z oznakami con na stopalih in rokah.

Podrobnosti

Avtor: Korošec, Ana
Izdala: ARA založba
Obseg: 134 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Refleksoterapevt z masiranjem in pritiski na določene predele ter iz odziva na te pritiske lahko ugotovi, kakšno je stanje organizma. Če je odziv bolečina, gre verjetno za fizično težavo, če pod prsti zaznamo občutek drobljenja, gre verjetno za daljše čustveno stanje, ki bremeni tudi naše telo.
Refleksoterapevtka Ana Korošec je s svojimi dlanmi v dolgoletnem raziskovanju razkrivanja govorice najbolj "oddaljenega" dela telesa objela množico različnih stopal in tisočem ljudem očistila telesa ter odpravila težave in napetosti. Bogato znanje in izkušnje predstavlja v tej knjigi. Preglednemu besedilu so v oporo nazorne ilustracije, ki predvsem začetnikom pomagajo, da se hitro in natančno seznanijo s točkami in conami, ki imajo povsem določeno nalogo in so povezane z določenimi organi.
Priložena sta plakata z nazornimi označbami con in točk.
Bralec se iz knjige nauči skozi stopala pregledati celoten organizem ter zaznavati tudi morebitne čustvene težave in počutje. Ko si pridobi spretnost prepoznavanja in med nežnim ljubečim glajenjem, božanjem in masiranjem prepozna, kaj se s človekom dogaja, lahko sebi in drugim ustrezno pomaga.
Prek masaže stopal se telo ves čas čisti in obnavlja. Skozi stopala se prečiščujejo čustva, travme in napetosti, ki se jih pogosto niti ne zavedamo. Zato je masaža tudi preventivna.

Dodatne informacije

Članki

Kaj vam sporočajo stopala?

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje