BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Zdravljenje z glasbenimi vilicami (e-knjiga)

Hiter pregled

Z natančno izbranimi zvoki in vibracijami, ustvarimo jih z glasbenimi vilicami, lahko olajšamo pa tudi odpravimo marsikatero težavo. Katere vilice moramo imeti in kako jih uporabimo, je zapisano v tej knjigi. Priročnik je namenjen samoučenju, pa tudi kot gradivo na dvodnevni Delavnici za samozdravljenje z zvočnimi vilicami.

Podrobnosti

Avtorica: Francine Milford
Prevedel: Matic Supovec
Založila: Ara založba
Obseg: 152 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Zdravljenje z glasbenimi vilicami je priročnik za samostojno učenje uporabe glasbenih vilic v zdravilne namene, hkrati pa služi kot osnova za učenje uporabe glasbenih vilic za zdravljenje na tečajih, ki jih občasno organizira revija Misteriji.

Zdravljenje z glasbenimi vilicami temelji na vedenju, da zvočni valovi v organizmu sprožijo določene odzive, ko potujejo skozi telo. Ker je naše telo trdno, lahko zvočni valovi potujejo skozi našo kožo, organe, tkivo, vse do samih celic. Organizem se odziva na zvočne valove in tresljaje, kar mu omogoča osnovo za izboljšanje zdravja.

Z zvočnimi valovi pomagamo telesu, umu in duhu. Pri tem je zelo pomembno, da v telo ne vnašamo nikakih pripravkov, torej zdravimo povsem brez kemije, zgolj fizično. In prav v tem je velika prednost takšnega zdravljenja. In še druga velika prednost: ko se naučimo uporabljati zvočne vilice, si lahko na najbolj preprost način lajšamo, če že ne ozdravimo, celo vrsto težav povsem sami.

V tej knjigi so informacije, kako določeni zvoki in tresljaji vplivajo na zdravje, je priročnik z navodili, ki nas jasno in pregledno usmerja k uporabi glasbenih vilic; nauči nas, katere frekvenčne vilice uporabimo za zdravljenje sebe ali svojih bližnjih. Ta priročnik je namenjen ljudem brez izkušenj, ki jih zanima tovrstno zdravljenje.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje