BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hej, človek, spravi se meditirat!

Hiter pregled

Meditacija je enostavna veščina, ko se je človek nauči. Kot plavanje. Meditacija pripomore k uspehom v vsakdanjem življenju, poslovnem in zasebnem, ob tem pa ustvarja občutek notranje izpolnitve in sreče.

Redna Cena: 17,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Adrian P. Kezele
Prevedla: Jasmina Rome Rodić
Izdala: Založba Chiara
Format: 12,5 × 20,5 cm
Obseg: 140 strani
Vezava: broširano

Adrian Kezele, ki je knjigo spisal, nam posreduje natančno vedenje o teoriji meditacije in razloži vse dobrobiti in možnosti tega početja.

Z meditacijo dosežemo globlji nivo počitka, spremenimo ritem dihanja, zmanjšamo količino stresnega hormona, zmanjšamo holesterol, znižamo krvni tlak, obrnemo staranje, zmanjšamo potrebo po medicinski negi, zmanjšamo porabo cigaret in alkohola, spremenimo delovanje genov … In seveda meditacija poveča urejenost delovanja možganov, razširi pozornost, izboljša opazovanje in spomin, razvija inteligentnost, poveča ustvarjalnost in izboljša, kar je tudi pomembno, sprejemanje lastnih sposobnosti.

Objava najpogostejših vprašanj, ki se pojavijo začetnikom, in odgovori nanje nam omogočajo hitro razumevanje učenja in odpravljanje ovir, ki bi nas pri tem motile.

Priročnik vam pomaga, da se naučite pravilno meditirati in da vam to prijetno početje čim bolj koristi. K veselemu branju pripomore vrsta karikatur.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Chiara
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še