BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-20%

Akaški zapisi - Osnove dušne matrice

Hiter pregled

Knjiga omogoča, da spoznamo sebe. S poudarkom na osnovni dušni matrici in načrtu, po katerem je bila naša duša ustvarjena. Ob branju knjige se prepoznamo v eni izmed dušnih skupin, ki nas karakterno zelo dobro označujejo. Med branjem prepoznavamo svojo vibracijsko stopnjo in energijsko središče moči; po opisu bomo lahko načrtno izbrali med pozitivnimi delovanji in se hkrati izognili negativnim. Zato bomo lahko živeli mnogo bolj pristno, bolj iz svoje duše, bolj resnično, bolj harmonično. Izražali bomo več obilja na vseh ravneh in v vseh pomenih.


Avtorica je znana zdravilka za dušo in telo, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov; njeno znanje sloni na izkušnjah in dolgoletni terapevtski praksi, temelji pa predvsem na modrosti vzhoda in na svetih spisih – Vedah.


»Mnogi iščejo izgubljeni Raj, Atlantido, in mnogi ga boste našli prav s pomočjo te knjige,« pravi avtorica in pojasnjuje, da je sama v skupini mistikov, ki raziskuje in potuje po svetu v dimenzijah zunaj časa in da jo je k temu pritegnilo proučevanje spisov mojstrice metafizike Helene Blavatsky in njenih učencev; zelo jo navdušuje rojstvo novodobnih otrok – indigo, mavrične in kristalne generacije.

Podrobnosti

Avtorica: Aleksandra Winkler Drole

Založba: OM GARDEN – inštitut

Obseg: 330 strani

Format: 16,5 × 23,5 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki

Prihajajo še nove bolezni

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje