BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tao – brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu

Hiter pregled

To je knjiga za krmarjenje po spreminjajočem se svetu, napisana kot sodobna razlaga knjige, ki jo je napisal že pred poltretjim tisočletjem modrec Lao Zi. Stari modrec ni pisal samo za ljudi svojega časa. Pisal je tudi za nas danes. Spopadamo se z enakimi težavami, kot so mučile svet Lao Zija: s spori med narodi in verami, z boleznimi, lakoto, pohlepom, korupcijo, strahom pred razmerji, družinskimi razkoli, družbenimi nemiri in upadom moralnih vrednot. Knjižica starega mojstra v zgolj pet tisoč pismenkah prepoznava vir človeškega trpljenja in zdravilo zanj; z izjemo Svetega pisma velja za največkrat prevedeno, interpretirano in natisnjeno knjigo v zgodovini.


Lao Zi noče samo, da preberemo njegovo knjigo. Hoče, da živimo njegova spoznanja in da s spremembami, ki nas zadevajo, pospešujemo svoj duhovni napredek. Mogoče se počutimo izgubljene, vendar nismo zapuščeni. Deloma smo sicer zabredli v zmedo in utvare, po drugi plati pa se spominjamo, kaj je resnično. In ne bomo kar počivali, dokler ponovno ne dobimo pravice, ki smo jo imeli že ob rojstvu, in izpolnimo svoje usode.


Avtor Alan Cohen v knjigi predstavlja sodobne težave ob spoznanjih iz knjige Lao Zija. O čem govori, kažejo že nekateri naslovi poglavij: Kaj ti je? – Prepusti se naravnemu toku dogodkov – Nehaj delati dobro – Je sploh lahko še lažje? – Kako popraviti svet – Ponižen in povišan – Ko malo postane veliko – Ljubi, kako sovražiš – Tehnologija in zdrava pamet – Pomiri se s svojim telesom …

Redna Cena: 31,70 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Alan Cohen

Prevedel: Jure Šešet

Izdala: Gnostica

Obseg: 300 strani

Format 14 × 23 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še