BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe

Hiter pregled

Knjiga predstavlja celovit pogled na izgorelost – od vzrokov in simptomov, preko posledic, do konkretnih orodij za obvladovanje in preseganje tega stanja. V knjigi sem se poglobila v sam koncept izgorelosti, njene znake, faze, povezane težave in strategije za njeno obvladovanje, kar vam kot bralcu omogoča, da se naučite prepoznavati in reševati zgodnje simptome stresa ter nelagodja, razumeti pomen postavljanja meja ter vam omogoča, da prepoznate kako premagati samo-sabotažo.


Poleg svojega strokovnega znanja in primerov iz prakse z vami v knjigi delim tudi svojo osebno izkušnjo izgorelosti, ki sem jo doživela kot nekdanja športnica in tudi kasneje v življenju kot mlada oseba, ki kreira svojo kariero in življenje.


Cilj te knjige ni zgolj ozaveščanje o izgorelosti, temveč tudi pot osebnega razvoja do boljše različice sebe. Ponuja vam znanje, orodja in strategije za soočanje z izgorelostjo in premagovanje njenih učinkov, hkrati pa vas vabi, da ponovno odkrijete sebe, se povežete s svojo notranjo močjo in začnete živeti življenje, ki je resnično usklajeno z vašimi vrednotami, potrebami, željami in sanjami.


O AVTORICI: Romana Čolič, je psihoterapevtka, stažistka relacijske družinske terapije ter del ekipe Sočutno varstvo otrok pod okriljem Inštituta Vita Bona. Ima zaključen magistrski program Zakonske in družinske študije ter podiplomski študijski program za izpopolnjevanje Zakonska in družinska terapija (ZDT). Je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije. Svojo terapevtsko pot je začela na Frančiškanskem družinskem inštitutu, nato je pot nadaljevala na terapevtskem centru za družino in bila zaposlena tudi kot svetovalna delavka v dijaškem domu. Sedaj deluje na samostojni poti in je hkrati zaposlena v dnevnem centru za otroke in mladostnike.

Podrobnosti

Avtorica: Romana Čolić
Založba: Psihoterapija Pot
Obseg: 275 strani
Format: 15 × 22 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje