BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Magija – most med znanostjo in religijo

Hiter pregled

Knjiga skriva skrbno izbrano znanje, ki si ga je avtor kot večni raziskovalec in bioterapevt, gnostik in hermetik, pridobil skozi izkušnje in dolgoletno terapevtsko prakso, s preverjanjem na vseh ravneh in poglabljanjem v vso dosegljivo literaturo. Gre za znanja s področja magije, urokov in prekletstev, ki je nekako zastrto z mistiko, strahom in vraževerjem, ki so tudi na našem prostoru dediščina preteklih rodov.


»Del mojega ozaveščanja in odkrivanja magije je potekal skozi moje regresije v prejšnja življenja. V nekaterih regresijah v življenja, ki niso bila na našem planetu, sem podoživel bivanje v visokotehnološki razviti družbi, v kateri je vladala umetna inteligenca, ki je bila v službi elit,« je zapisal v knjigi avtor, ki nam natanko razlaga tudi današnje oblike magije, kot so magija nadzora uma, magija biotehnološkega vpliva na ljudi, spolna magija, psihomagija, vudu magija, magija v športu, magija reklame …


Avtor razlaga, da je najboljša zaščita pred črno magijo, uroki, prekletstvi in vsemi vrstami energijskih napadov zaupanje brez strahu, čistost misli, etično delovanje in brezpogojno sprejemanje sveta takšnega, kakršen je.

Redna Cena: 32,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Marjan Ogorevc

Samozaložba: Enost - center, Marjan Ogorevc s.p.

Obseg: 437 strani

Format: 17 × 23 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki

Ni vsaka magija slaba

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje