BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sinhroniciteta – prebujanje Celote

Hiter pregled»Ste se že kdaj poskušali pogovoriti z Življenjem? Ste ga skušali kaj vprašati? Prepričan sem, da ste že kdaj pogledali v nebo in zavpili: ›O nebo, zakaj se to dogaja ravno meni?!‹ Tu in tam to počnemo vsi. Toda ali ste zares pričakovali odgovor? Ali ste ga dobili? Ste ga prepoznali? Življenje kot celota se neprestano pogovarja z nami,« pravi Adrian Kezele.Redna Cena: 25,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Adrian P. Kezele
Izdala: Založba Chiara
Format: 16 × 23 cm
Obseg: 249 strani
Vezava: broširano

Nenehno nam pošilja razna skrita sporočila in skrite pomene, »zavite« v običajne pojave. V knjigi nas seznanja o slovnici in skladnji jezika, v katerem nam govori Življenje, tako da ga bomo naslednjič, ko nam kaj pove, lahko slišali in razumeli. Da bo naše življenje smiselno, da bomo usklajeni sami s seboj in s Celoto.

Kezele pravi, da je Celota ves čas v stiku z nami. Pošilja nam napotke in sporočila, nam govori, kaj storiti, ko je to neizogibno, ali pa nam pusti, da se sami odločimo, kaj bomo storiti s seboj. Čeprav po kakšnem nesrečnem naključju pozabimo, da je tako, Celota, katere del smo, ne bo pozabila. Še vedno bomo omreženi; do nas bodo prišle vse potrebne informacije in nikoli, čisto nikoli, dokler bo Celota živa, ne bomo sami in zapuščeni.

V knjigi predstavlja praktične tehnike, kako sinhroniciteto učinkovito uporabljati v vsakdanjem življenju.

Dodatne informacije

Članki

Sinhroniciteta
Kako se naučimo meditiranja

Proizvajalec Založba Chiara
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še