BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stop plesen – Powersept Super (1/2 litra)

Hiter pregled

Powersept Super je sredstvo z odličnim učinkom proti plesni, ki je že pripravljeno za uporabo, istočasno pa je uporaba zelo enostavna in varna. Je izredno učinkovit in kljub temu nestrupen, saj temelji na katalitično okrepljenem vodikovem peroksidu.


Powersept Super je neškodljiv, saj se med dezinfekcijo oziroma uničevanjem plesni izloča le kisik (O2). Sestavine dezinfekcijskega sredstva so na površini nevidne in nestrupene, kljub temu pa uspešno delujejo pri uničenju in proti ponovnemu nastanku plesni.


Kot aktivna snov se uporablja okolju prijazen stabiliziran vodikov peroksid in pomožne snovi, s katerimi dosegamo izjemno dobre rezultate pri zatiranju in uničevanju plesni.


Ob prejemu petlitrske plastenke prejmete tudi pollitrsko plastenko z razpršilko za lažji nanos.


Spodaj v spustnem seznamu lahko naročite tudi   • Stop plesen – Powersept Super (1 liter) - 32,80€

  • Stop plesen – Powersept Super (5 litrov) - 64,90€

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Redna Cena: 24,90 €

Podrobnosti

Sestava: vodikov peroksid (H2O2) cca. 5 % + pomožne snovi

Delovanje Powersepta Super

Powersept Super je izredno učinkovito sredstvo, ki plesen uniči z enkratnim postopkom in prepreči, da bi se razmnoževala. To stori zahvaljujoč kisiku (O2), ki se odcepi od vodikovega peroksida in napade neposredno celične stene plesni.

Kisik kemično reagira z molekulami celičnih sten, to pa jih uniči in povzroči takojšnjo smrt celic, tako da plesen začne odmirati.

Edinstvena lastnost Powersepta je, da ne izloča strupenih hlapov in tako ni kancerogen niti mutagen ter da nima neprijetnega vonja, kar vam omogoča dolgotrajno uporabo.

Poleg tega Powersept Super plesen uniči in tako prepreči njeno širjenje z enkratnim postopkom!

Powersept poleg plesni uspešno odstranjuje tudi gram-pozitivne/gram-negativne bakterije, tvorbe trosov, viruse, kvasovke in mnoge vrste enoceličarjev.

Prednosti

Ne razžira dihal in pljuč.

Je primeren za večkratno preventivno uporabo na vseh vrstah površin.

Primeren za takojšnjo uporabo, ni potrebno redčiti z vodo.

Med nanosom prostora ni potrebno izolirati.

Ni potrebe po posebnih zaščitnih sredstvih za dihala (seveda pa imamo pri sanaciji večjih plesni na sebi rokavice in zaščitna očala – a to bolj zaradi nevarnosti plesni kot pa našega izdelka.

Powersept Super plesen uniči z enkratnim postopkom!

Ni nevarnosti nastanka strupenih plinov.

Odličen in enostaven za preprečevanje nastanka plesni ali alg na fugah v kopalnici in tuš kabinah.

Vidno delovanje – po nanosu se na mestih prizadetih s plesnijo, virusi ali bakterijami, belo peni.

Sestavine dezinfekcijskega sredstva so na površini nevidne in nestrupene, kljub temu pa uspešno delujejo proti ponovnemu nastanku plesni.

 

Powersept Super nanašamo s pršenjem, tako da na mestih, kjer samo sumimo, da nastaja plesen ni potrebe po brisanju ali izpiranju in tako tudi ni nevarnosti prenosa plesni ali trosov na neprizadete ali neokužene površine.

Sredstvo je odlično in priporočljivo za dezinfekcijo filtrov za zrak na klimatskih napravah ali čistilcih zraka, saj so prav nevzdrževani filtri pogosto izvor plesni. Nevzdrževani klimatski filtri, filtri čistilcev ali vlažilcev zraka pa tudi ventilacijske cevi, so izjemno nevarni, saj razpršijo trose plesni v zrak, ki ga dihamo

Dodatne informacije

Članki

Stop plesen - Bolj nevarno, kot je videti

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje