BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Življenje je več kot to

Hiter pregled

Avtorica, v ZDA priljubljena medijka, nam pomaga razumeti, da so naši najdražji, ko odidejo s tega sveta, varni in mirni. Kot medij nam razkrije svoj dar sporazumevanja s tistimi, ki so odšli v onostranstvo. Svoje sposobnosti uporablja za pomoč ljudem, ko si zdravijo čustva ob izgubi najdražjih.

Redna Cena: 24,93 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Theresa Caputo
Prevedla: Urška Pirš
Založba: Založba BP
Obseg: 226 strani
Format: 13,5 × 20,5 cm
Vezava: trda

O sebi pravi, da je njena intuicija duhovni dar, s katerim pomaga ljudem, da se iz žalovanja spet povrnejo v »življenje«.

Zdravilna sporočila in svoj pogled v onostranstvo je v knjigi razdelila v deset poglavij, kjer obravnava nebeško navezo; govori o posrednikih; pripoveduje, kdo so duše v onostranstvu; kako naj se povežemo z dušami v nebesih; razloži nam, kaj se zgodi, ko umremo; pove nam, kaj je Bog in Božji dom; in eno izmed poglavij posveča zdravju, žalovanju in zdravljenju.

Piše, da so duše, ki govorijo prek nje, lahko tudi zgovorna druščina, ki ne skopari z besedami, ki prinašajo tolažbo, mir, usmeritev in potrditev, da so z nami. Razloži nam, da so majhne stvari, ko so nam pomembne, pomembne tudi dušam; da se umrli trudijo, da navežejo stik z nami; da mrtvim nikoli ni treba potrditi prisotnosti; da duše slišijo, kako se pogovarjamo sami s seboj; da duše ne želijo, da vemo vse; da naj cenimo spomin na umrlega in ne njegove ali njene lastnine …

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje