BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zmajček, ki je premagal strah

Hiter pregled

To je terapevtsko-energijska pravljica. Skozi zgodbico spoznavamo, skozi kakšno preizkušnjo je moral mali Zmajček, da je spoznal vrednote in blagoslov življenja. Pouči nas, kako naj živimo vsak dan in se ne oziramo v preteklost.


Avtorica pravi:


»Sploh je nepotrebno in nepomembno izgubljati samega sebe v preteklosti. Ni je več. Si pa zapomnimo, kaj dobrega smo se naučili, na kaj nas je življenje opomnilo, nam pomagalo, da kaj spremenimo na boljše. Hvaležen je za življenje. Velikokrat pozabljamo, kako dragoceno je in ga jemljemo preveč samoumevno. Pripovedovala vam jo bo Bela Vila, ki je dajala upanje meni in sinu.


Želim si, da ta knjižica, ki je več kot le pravljica, več kot le zanimiva zgodba, pomaga tudi tebi in tvoji družini vlivati upanje takrat, ko je najbolj hudo, najtežje. Takrat, ko sije sonce, in tudi takrat, ko je nebo oblačno, megleno in ne vidiš ničesar pred seboj. Naj ti bosta pozitivna podpora in svetlo sonce, ki na koncu vedno posije, v podporo skozi popotovanje do tvoje zmage. Zapomni si, sonce bo tako močno sijalo, kot si boš le želel/želela sam/sama zasijati. Od tebe je odvisno. Močan, močna si bolj, kot si sploh upaš pomisliti ali sanjati. Ti zmoreš vse.«

Podrobnosti

Avtorica: Anita Klančišar

Ilustracije: Anita Klančišar Akaša, Jaša Klančišar Lamovšek

Samozaložba: A. Klančišar Akaša

Format: 21,5 × 30,5 cm

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje