BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

CELLFOOD Kapljice - kisik za življenje (30 ml)

Hiter pregled

Kapljice, ki so po svetu naprodaj že od leta 1945, izdelovanje je pod nadzorom Agencije za zdravila in hrano v ZDA, zagotavljajo:
* večjo moč in vzdržljivost
* boljšo koncentracijo in spomin
* hitrejšo regeneracijo
* optimalno odpornost


Če jemljemo kapljice, smo manj utrujeni, razdražljivi, depresivni, tesnobni, manj nas stiska v prsih, bolje spimo, imamo manj morečih sanj, pa tudi manj bolečin, vnetij, alergij in okužb.

Podrobnosti

Cellfood je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Že več kot 40 let korporacija NuScience izdeluje Cellfood po originalni formuli Everetta Storeya,  ki vsebuje 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin. Cellfood je izdelan po zaščiteni tehnologiji razcepljanja vode, ki celice neposredno oskrbuje z  biološko dostopnim kisikom in  s 129 hranili.

Antioksidanti neposredno pripomorejo k preprečevanju poškodb celic tako, da nevtralizirajo in uničujejo proste radikale. Nedavna študija je pokazala, da Cellfood zniža delovanje odvečnih prostih radikalov tudi za 27%.

Cellfood - formula koloidov in ionov ima negativen naboj (po Zeta  potencialnem testu). Raztopina z  negativnim nabojem (tako kot kri in limfa) omogoča hitro vsrkavanje  in presnovo hranil. Ta proces omogoča telesu učinkovitejše odstranjevanje strupov in uravnavanje pH.

Zaradi številnih ugodnih učinkov na zdravje človeka si tudi številni športniki izberejo Cellfood za dopolnilo k svoji prehrani. Študija, ki jo je opravila Univerza v Pretoriji, je pokazala, da Cellfood povečuje vnos kisika (VO2 Max), zvišuje koncentracijo feritina (skladiščenje železa) in zmanjšuje kopičenje mlečnih kislin (mišična utrujenost).

Cellfood je izdelan iz izbranih, popolnoma naravnih  organskih sestavin rastlinskega izvora. Cellfood ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. Cellfood ne vsebuje nobenih sestavin, ki so prepovedana na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali jih prepovedujejo športne zveze. Cellfood ne vsebuje sestavin, ki so na listi prepovedanih substanc za profesionalna ali amaterska športna tekmovanja  ali ki jih prepovedujejo športne zveze. Cellfood ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.

Navodila za uporabo                                                              

Uvajalna shema

Zjutraj(št. kapljic)

Opoldne(št. kapljic)

Zvečer(št. kapljic)

1. – 5.dan

3

3

3

6. – 13. dan

5

5

5

14. dan

8

8

8

Dodatne informacije

Članki

Kisik po kapljicah
Cellfood odplakne stres
Protokol uživanja Cellfooda

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje